Sør-Rogalandsgruppa inviterer til bilrebus nå på søndag.

Sør-Rogalandsgruppa gjør noe de aldri har gjort før: bilrebus - blir du med du også?

I disse tider der vi ikke kan ha vanlige sosiale arrangementer, blir vi tvunget til å tenke litt nytt. 

Vi har derfor fått en fin mulighet til å delta i eventbyrået Høydepunkt sitt bilrebusløp som er en virtuell aktivitet som blir løst i din egen bil. 

Aktiviteten passer best for familier med større barn, fra 10 år. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 26. april møtes vi til bilrebusløp. Her vil vi ønske velkommen og gi nødvendig informasjon før vi setter i gang løpet.

Eventbyrået Høydepunkt har laget et smittevennlig, morsomt og spennende rebusløp for bil via app. Der skal man i Stavanger/Sandnes området finne frem til lokasjoner, løse gåter og oppgaver, og finne gjemte koder for å samle poeng. Man sitter stort sett i bilen, men på flere av oppgavene må man ut, men det er ikke noe fysisk anstrengende. Selve rebusløpet varer i ca. 2 timer, og når dere har løst alle oppgaven kjører dere tilbake til møteplassen. Her vil vi  ha en liten trekning av premier blant alle familier som er med på rebusen. 

De som får plass på dette arrangementet vil få mer informasjon i en mail om hvor vi møtes og hvordan dette skal foregå. Det må også lastes ned en app i forkant hvor man vil få oppgaver og kart fortløpende under jakten.

Vi forholder oss til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. På aktiviteten forventes det at du og dine kommer kun om dere er friske. Hold fornuftig avstand til andre og vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner.

Ta med: Smarttelefon, lademulighet og mobildata er nødvendig for å gjennomføre denne rebusen. Ha gjerne med litt drikke og snacks i bilen for å ha det ekstra hyggelig sammen på ferden. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres. 

Oppmøte: Vi møtes presist kl 11.00. Lederbilene er lette å få øye på, med enestående flagg rett ved bilene. 

Foreslått deltakerpris: Denne aktiviteten er gratis. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). 

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 23. april. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det.  

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

 Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord. 

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :) 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere! 

Vennlig hilsen frivillig leder Linda og Vibeke 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

26. april 2020

Klokkeslett

11:00 - 13:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda og Vibeke

Tlf: 450 37 760 / 920 63 051

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 20. april
16:00
Slutt: 23. april
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding