Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Barnas Store Julerevy – Julespenningen, lørdag 30. november.2019

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Barnas Store Julerevy – Julespenningen, lørdag 30. november.2019

Forestillingen er anbefalt for barn over 4 år.

Lørdag 30. november møtes vi på utsiden av Lura turistheim på Sola kl. 13:15. Her skal vi få deilig grøt og saft, før vi drar bort til Sola kulturhus for å se årets Svartnisse-show – Julespenningen.

I år blir det to julerevyer, 30. november og 22. desember. Husk å velge den datoen som passer best.

Påmelding for denne aktiviteten starter søndag 20. oktober kl. 10.00

Vennligst les all informasjon nedenfor her før  du melder deg på aktiviteten

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Vi møtes presist kl. 13:15 utenfor Lura turistheim på Sola.

Lederne er lette å få øye på i sine gule vester med "Er du enestående?" på ryggen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 50,- pr. person betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022  Julespenningen A. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes.

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn.

Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig den 3.november.

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Lene og Heidi

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

30. nov 2019

Klokkeslett

13:15 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lene og Heidi

tlf:984 60 195 / 970 97 671

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Solakrossvegen 2

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 20. oktober
10:00
Slutt: 2. november
23:59

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding