Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Barnas store julerevy – Julefjerten, 11. desember.

Hvordan er det å være gift med Julenissen? Kan det bli litt mye jul? Det syntes Juliett Bankenes Tjør, etter mange år som Julenissens kone. 

Tradisjonen tro inviterer vi til julerevy på Sola kulturhus.

I år blir det to juleforestillinger, 11. og 18. desember. Husk å velge den datoen som passer best. Det blir lagt ut en invitasjon for hver forestilling som du melder deg på. Se dato i overskriften!

Forestillingen er anbefalt for barn over 4 år. De som ikke har vært med på 'Jul i Kongeparken' eller juleforestillinger tidligere, blir prioritert.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 11. desember møtes vi på utsiden av Lura turistheim på Sola kl. 13:30. Her skal vi få deilig grøt og saft, før vi drar bort til Sola kulturhus for å se årets store julerevy – Julefjerten.

Vi gjør oppmerksom på at du må delta på begge deler for å bli med på denne aktiviteten, møter du ikke til grøt vil billettene til showet gå videre til neste familie på lista.

Gi beskjed i kommentarfeltet om eventuelle allergier.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Vi møtes presis kl. 13:30 utenfor Lura turistheim på Sola. Lederne er lette å få øye på med sine gule vester. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn i samlet flokk.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Julefjerten A.Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes.

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn.

Det er svært begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig torsdag 25. november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Vibeke og Dag Tore

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

11. des 2021

Klokkeslett

13:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vibeke og Dag Tore

Tlf:  920 63 051 /  417 62 212

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Solakrossvegen 2, 4050 Sola, Norge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40,- pr person

Start: 12. november
22:00
Slutt: 23. november
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding