Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Barnas store julerevy – Det Store Nissevalget, lørdag 28. november.

Det Store Nissevalget – Julenissen skal pensjoneres. 

Tradisjonen tro inviterer vi til julerevy på Sola kulturhus. 

I år blir det tre julerevyer med få billetter til hver forestilling, 21., 27. og 28. november. Husk å velge den datoen som passer best. 

NB! Det blir lagt ut ett arrangement pr. dato, meld deg på ønskelisten på rett arrangement. SE DATO i overskriften!

Forestillingen er anbefalt for barn over 4 år. De som ikke har vært med på julerevy eller lignende tidligere, vil bli prioritert.  

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 28. november møtes vi på utsiden av Lura turistheim på Sola kl. 15:30. Her skal vi få deilig grøt og saft, før vi drar bort til Sola kulturhus for å se årets store julerevy – Det Store Nissevalget. 

Vi gjør oppmerksom på at du må delta på begge deler for å bli med på denne aktiviteten, møter du ikke til grøt vil billettene til showet gå videre til neste familie på lista. 

Vennligst oppgi eventuelle allergier i kommentarfeltet. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Dette innebærer også ar vi ikke kan samkjøre, og at hver enkelt derfor må komme seg til aktiviteten på egenhånd.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres. 

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi. 

Oppmøte: Vi møtes presis kl. 15:30 utenfor Lura turistheim på Sola. Lederne er lette å få øye på med sine gule vester. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn i samlet flokk. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 50,- pr. person som betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Nissevalget C. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes. Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). 

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Det er svært begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig torsdag 1. oktober. 

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :) 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familier nå kan avlyses hvis retningslinjene til FHI råder oss til dette. 

 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere! 

Vennlig hilsen

Heidi og Anna

Tlf: 970 97 671 og 407 67 999

Frivillig ledere i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

28. nov 2020

Klokkeslett

15:30 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Heidi og Anna

Tlf: 970 97 671 og 407 67 999

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Solakrossvegen 2

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 26. september
21:14
Slutt: 30. september
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding