Sør-Rogalandsgruppa inviterer familier med barn/ungdom over 10 år til Rush trampolinepark lørdag 20.januar kl 17.00-20.00

Sør-Rogalandsgruppa inviterer familier med ungdommer og/eller barn over 10 år til Rush trampolinepark  lørdag 20. januar kl. 17.00-20.00 (søsken fra 8 år og oppover kan og delta)

På dette arrangementet vil nye familier og fedre med familie blir prioritert, samt familier med de eldste barna.

Aktiviteten er for familier med barn fra 10 år og oppover.

Påmelding starter mandag 15. jan kl 21.00, du får mail fra oss derom du har fått plass innen torsdag 18. jan kl 22.00.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 20. januar samler vi de største barna og ungdommene til salto og sprett på Rush trampolinepark kl. 16.45. Vi voksne vil samle oss i kafeen til sosialt samvær mens barn/ungdommene våre koser seg. Etter hoppingen er ferdig samles vi på et fellesrom for pizza, drikke og prat.

Husk å gi oss beskjed om evt. allergier.

Du må kunne delta på både trampolineparken og maten etterpå for å melde deg på dette. 

Dette er en populær aktivitet med veldig begrensede plasser. Du vil motta mail fra oss om du og ditt/dine barn har fått plass. Det er viktig at du gir oss beskjed så raskt som mulig om du alikevel ikke kan nytte plassen, da kan noen på ventelisten få glede av den.

NB!!! Vi gjør oppmerksom på at RUSH har et egenerklæringskjema, som hver enkelt forelder MÅ fylle ut for seg og sine barn. Dette må du gjøre før du bekrefter pr mail at du tar imot  plassen til deg og ditt/dine barn. NB!!  Dette gjøres her:

http://www.rushtrampolinepark.no/stavanger/waiver

Ta gjerne med: Vannflaske, for en kan trenge mye vann under "hoppingen"

Oppmøteplass: Kl 16.45 ved inngangen til Rush trampolinepark.  

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person betales kontant ved fremmøte. Legges i en konvolutt merket med navnet ditt. Vi har ikke vipps. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi, og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Ann Elisabeth og Rigmor

IOGTs Enestående familier Sør-Rogalandsgruppa

Informasjon

Dato

20. jan 2018

Klokkeslett

16:45 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Rigmor og Ann Elisabeth 

90659906/93034165

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Lagerveien 13, 4033 Stavanger

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- kr per person

Start: 15. januar
21:00
Slutt: 18. januar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding