Sør-Rogalandsgruppa inviterer familier med barn under 10 år til Rush Trampoline park søndag 27.5.18 kl 11.45

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til hoppende glede på Rush trampolinepark søndag 27.mai-18 kl 11.45-ca 14.30

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover til 10 år

Påmeldingen starter allerede søndag 20.mai kl 18.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 27.mai kl 11.45 inviterer vi familier med fra 5 år og oppover til 10 år til sprettende hopp å glede på Rush trampolinepark. Barn opp til 8 år må ha følge av voksne mens de hopper. Da hoppetida vår er slutt samles vi til sosialt med pizza og drikke for voksne og barn.

Ta gjerne med: Vannflaske og lette ledige klær

Oppmøteplass: Kl 11.45 i vestibylen på Rush trampolinepark ( viktig å ver presis)

På dette arrangementet har vi veldig begrensede plasser vi vil derfor prioritere nye samt de som ikke deltok på tur til Soma Gård. Vi anbefaler at du alikevell setter deg på ønskelisten så vil du få beskjed dersom vi har mulighet for å tilby dere en plass.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr barn/voksen. Betales kontant ved fremmøte,  i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå tar du kontakt med en av oss ledere så finner vi en løsning sammen. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt beskjed feltet til å informere oss om dere har Rush sokker eller om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker). Du vil få beskjed om du og dine kommer med når plassene er fordelt fredag 25 mai. 

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Camilla og Heidi

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

27. mai 2018

Klokkeslett

11:45 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla / Heidi

92480153/97097671

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Rush trampolinepark Stavanger

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr pr barn/voksen

Start: 20. mai
18:00
Slutt: 24. mai
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding