Sør-Rogalandsgruppa inviterer barn/ungdom over 10 år til Rush trampolinepark lørdag 26.mai

Sør- Rogalandsgruppa inviterer  familier med barn/ungdom over 10 år(søsken fra 8 år kan delta) til aktive timer på

Rush trampolinepark lørdag 26. mai kl 16.45-20.00

Påmelding starter 20. mai kl 18.00.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 26. mai kl 17.00 samler vi igjen familier med barn og ungdom over 10 år( søsken fra 8 år kan delta) til aktive sprett og hopp på Rush trampolinepark. Når vi er ferdige med vår tid med hopp og sprett samles barn/ungdommen og de voksne til sosialt samvær med pizza og drikke. Vi voksne samles på "tribunen" for hygge mens barn/ungdommen hopper rundt. 

Ta med: Vannflaske og lette ledige klær.

Oppmøteplass: Kl 16.45 i vestibylen på Rush

På dette arrangementet har vi veldig begrenset med plasser, derfor vil vi prioritere nye, og de som ikke deltok på sist arrangement på Rush.( jan 18). Vi anbefaler alikevell at du setter deg på ønskelista så vil vi ta kontakt om vi har mulighet for å tilby dere plass.

I beskjedfeltet under påmelding ønsker vi info om evt allergier, om dine barn/ungdommer har Rushsokker.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50- pr. voksne/barn. Betales kontant ved fremmøte,  i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, tar du kontakt med oss så finner vi en plan for dette. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Linda og Ann Elisabeth

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

26. mai 2018

Klokkeslett

16:45 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda/Ann Elisabeth

45037760/93034165

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Rush trampolinepark, Stavanger

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr voksne og barn

Start: 20. mai
18:00
Slutt: 24. mai
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding