Sør-Rogalandsgruppa inviterar til skeisedag på Isbanen ved Jærhagen i Klepp, sundag klokka 12.00 - 14.30

Sør-Rogalandsgruppa ynskjer velkomen til skeisedag på Isbanen, ved Jærhagen, på Klepp. Sundag 18. mars 12.00 - 14.30

Her skal me kose oss ilag på isen fyrst, for så å drikke kakao og ete god mat ute. Herleg, aktiv sundag for vinterfriske barn og vaksne 

No må me nytte banen før han vert nedlagt. Det skjer rett etter påske

Vær gild å les all informasjon nedanfor, før du melder di interesse.

Sør-Rogalandsgruppa ynskjer velkomen til skeisedag på Isbanen, ved Jærhagen, på Klepp. Sundag 18. mars 12.00 - 14.30

Det gjer ingenting om du/de ikkje har skeiser. Det kan me leige til dykk. Berre skriv i kommentarfeltet kor mange par de treng og kva storleik du/de vil ha.

Etter nokre rundar på isen så tek me ein pause og kviler føtene litt. Me set oss ilag og et matpakka me har teke med oss heimanfrå. Enestående familier stiller med kakao, kaffi og te. Og saft til dei som heller vil ha det. (Me ber om at ingen kjøper noko før, under eller etter vårt arrangement. Dette i solidaritet, og for å unngå kjøpepress. På førehand takk) 

Aktiviteten passar for alle som vil øve seg på skeiser. Me gjer merksam på at det ikkje er lov å være på isen med sko

Hugs: Klær etter ver. Me skal være ute heile tida. Varme sokkar, hue og hanskar er lurt. Likeeins hjelm. Ta og med sitjeunderlag og kopp til drikke

Oppmøteplass: Kl 11.45 ved Isbanen. Me vil møte dykk i våre, vakre, gule vestar. Her helsar me på kvarandre og så er det ut på isen

Dette er eit gratisarrangement og alle får plass. Det vil i tillegg verte delt ut "Gullbillettar" til ein av årets somarturar under arrangementet ; ) Det vil seie at familiar som er med på fleire av våre friske turar ute i naturen, eller som her, vert prioritert når somarturar skal arrangerast frå mai til september. Vel møtt  

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Me gler oss til å treffe deg og din familie, og ta gjerne kontakt om det er noko du/de lurer på kring arrangementet

Vinterhelsing frå Rigmor og Linda

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

18. mars 2018

Klokkeslett

12:00 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Rigmor og Linda 

Telefonnummer: 906 59 906/450 37 760

E- post: time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Solaveien 23 klepp

Pris: Gratis

Start: 11. mars
20:30
Slutt: 17. mars
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding