Sør-Rogalandsgruppa drar på Oilers - Sparta kamp

 

Sør-Rogalandgruppa drar på Oilers kamp

 

Her blir det høylytt  og fult av action   

Aktiviteten passer for familier med barn i  fra 7 års alder. 

 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. 

Lørdag 29 .Februar møtes vi på utsiden av Dnb Arena kl 14.45 ,Her hilser vi på hverandre før vi går opp og spiser en god pizza sammen. Kampstart kl 16.00 Da heier vi frem Oilers mot Sparta.  

Vennlig gi beskjed i kommentarfeltet om dere har noen allergier vi må ta hensyn til. 

Ta med: Drikkeflaske og en god varm jakke

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

 

Fotografering:Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres. 

 
Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

 

Oppmøte: Vi møtes presist kl 14.45  Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og går samlet inn. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr familie. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Oilers 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. 

Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). 

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 20 februar. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det.  

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

 

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord. 

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :) 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere! 

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla og Lene 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

29. feb 2020

Klokkeslett

14:45 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla og Lene 

tlf:414 19 848 / 984 60 195  

time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Dnb arena

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr per familie

Start: 3. februar
22:33
Slutt: 19. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding