Sør-Rogalandgruppen inviterer til en fartsfylt og spennende kveld med gokart og laserspill i høstferien.

Rør-Rogalandgruppa gjentar suksessen,blir du også med?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Dette er en aktivitet for barn fra 10 år og deres foreldre. Søsken ned til 8 år kan være med.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 11. oktober møtes vi på utsiden av Stavanger Karting kl. 17. Her skal barn og voksne få leke seg med laserspill og gokart et par timer før vi slapper av og koser oss med litt pizza og drøs etterpå.

Når vi kommer inn samles vi på anvist plass og deler oss opp i to grupper der den ene gruppen skal kjøre gokart, som finnes både for barn og voksne. Resten av gjengen skal leke seg med laser spill.. Etter en stund bytter gruppene aktivitet. Husk at alle må delta på begge aktiviteter på dette arrangementet. Etterpå skal vi nyte en deilig pizza og drikke, men vi anbefaler å ha med litt vann for en kan blir varm og svett av alt dette kjekke.

Vennligst gi beskjed i kommentarfeltet om dere har noen allergier vi må ta hensyn til.

Ta med: Drikkeflaske kan være lurt.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Vi møtes presist kl 17 utenfor Stavanger Karting. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og går samlet inn.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr. person. Betales kontant til leder ved fremmøte, i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig i løpet av Søndag 6.Oktober.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Vibeke og Linda

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

11. okt 2019

Klokkeslett

17:00 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda og Vibeke

tlf:450 37 760 / 920 63 051 

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Sandvikveien 21

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 27. august
23:33
Slutt: 5. oktober
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding