Sør-Rogalandgruppa inviterer til Mineralparken på Evje

Sør-Rogalandgruppa drar til Mineralparken på Evje i uke 31.

Det er helt fullt, og vi har mange på venteliste. Blir det noe ledig tar vi kontakt med dere.

Her blir det bading, klatring, lek og masse moro:-)

Vi regner med at det vil være mange som melder sin interesse. Skriv gjerne noe om hvorfor dere skal få være med. Vi ønsker særlig å gi tilbudet til dem med så stram økonomi at annen ferie er lite realistisk.
I meldingsfeltet skriver du hvilken pulje dere ønsker plass i.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder dere på.

Ferie er viktig for både barn og voksne, men for mange som er alene med barn kan det være vanskelig både praktisk og økonomisk å få til noe ferie hjemmefra. For noen kan det også være litt utfordrende å reise alene til et fremmed sted. Benytter du deg av dette tilbudet, vet du at det er andre voksne og barn fra Enestående familier i lafthuset som skal feriere der akkurat de samme dagene som dere :)

Laftehuset: Rommene er sjarmerende og har enkel standard: 4-6 sengeplasser, sofakrok, kjøleskap, og vannkoker. Alle rommene har ferdig oppredde senger og håndkle.
Parkeringen er ved inngangen til Mineralparken.

Ikke tillatt med hund/kjæledyr.

Laftehuset har toaletter, dusjer, vaskemaskin og tørketrommel.

Hver familie ordner selv transport til og fra (bil eller tog og buss fra Kr.sand).

For å tilby flest mulig noen hyggelige feriedager er uken delt opp slik:

Pulje 1: søndag 26. juli kl 16 - onsdag 29. juli

Pulje 2: torsdag 30. juli kl 16 - søndag 2. august

Det betyr: Tre familier på hvert sitt rom i Laftehuset i tillegg til lederfamilien.

Vi legger vekt på å sette sammen familier som vi tenker kan få det hyggelig sammen :)

Ta med deg all mat og drikke til egen familie. Vi ordner middag alle dagene.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Mange har imidlertid reservert seg mot fotografering og det skal respekteres.

Kiosk: Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling.

Foreslått deltakerpris for hele oppholdet: Kr 200,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Mineralparken

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse. I beskjed feltet MÅ du skrive hvilke pulje du er interessert i.

Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn.

12. juni vil arbeidet med plassfordelingen være ferdig. De som har fått plass får da en bekreftelse på epost.

Resten blir hengende igjen på ønskelista. Vi tar kontakt om vi på grunn av sykdomsforfall o.l. har noe ledig og kan tilby plass.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi forholder oss til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når man møter opp på våre aktiviteter.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til: KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND

 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

 

Vennlig hilsen frivillige ledere Vibeke og Linda

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

26. juli - 2. aug 2020

Klokkeslett

16:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vibeke og Linda

tlf: 920 63 051 / 450 37 760

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Mineralvegen 1, 4737 Hornnes

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200

Start: 3. juni
0:09
Slutt: 11. juni
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding