Sør-Rogalandgruppa inviterer til lek og moro på Leo`s lekeland Torsdag 28/02/19 kl. 16.30

Sør-Rogalandgruppa drar til Leo`s lekeland, her blir det lek og moro for store og små

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre, men barn under 6 år vil bli prioritert.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 28.Februar møtes vi på utsiden av leo`s lekeland på Forus.Her skal barna få boltre seg fritt mens vi voksne kan slappe av med drøs og kaffe. Det er selvfølgelig lov for de voksne å leke litt også ;-)

Når vi kommer inn, samles vi på anvist plass og får oss litt varm-mat og drikke før moroa begynner for fullt. Vennlig gi beskjed i kommentarfeltet om dere har noen allergier vi må ta hensyn til.

Ta med: Drikkeflaske kan være lurt,da barna blir fort varm og tørst.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Vi møtes presist kl 16.15. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og går samlet inn når klokken er 16.30.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales kontant til leder ved fremmøte, i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Linda og Lene

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

28. feb 2019

Klokkeslett

16:15 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda og Lene

tlf:450 37 760 / 984 60 195 

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Forusparken 24

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 19. februar
22:23
Slutt: 24. februar
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding