Sør-Rogalandgruppa inviterer til kino og lunsj på Søndag 12 Juli kl.12.30

Sør-Rogalandgruppa drar til Odeon kino i Stavanger

OBS: Kort påmeldingsfrist!

Denne aktiviteten passer for barn fra 6 år og oppover

Familier som ikke har vært med på liknende arrangement blir prioritert.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 12 Juli møtes vi ved kinoen i Stavanger for å se Dolittle.

Når alle har kommet og vi har hilst på hverandre går i kiosken å får med oss en brus og en popkorn eller baconcrisp, her må vi følge reglene i kiosken som er satt av Odeon. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd.

Etter kinoen møtes vi på utsiden av kiosken, så går vi samlet bort til moon house. Her har de satt av et område til oss,slik at vi skal være trygge på at anbefalt avstand følges.

Vi vil få servert en deilig lunsj,pratet litt sammen og kost oss sammen men alle de andre familiene.

 Allergier: Skriv i meldingsfeltet om du eller barna dine har allergier vi må ta hensyn til

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 12.30 inne på Kinoen i Stavanger.Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 dolittle

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles fortløpende, i løpet av Fredag 10.Juli.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Linda og Camilla J

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

12. juli 2020

Klokkeslett

12:30 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda og Camilla J

tlf:450 37 760 / tlf: 414 19 848

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Sølvberggata 2 4006 Stavanger

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 8. juli
22:00
Slutt: 10. juli
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding