Sør-Rogalandgruppa inviterer til høstferietur til Dyreparken og Aquarama 11.-14. oktober.

Kom og bli med !

 Sør-Rogalandsgruppa inviterer til høstferietur til Dyreparken og Aquarama 11.-14. oktober 2018.

1 dag i Dyreparken (fredag) og 1 dag i Aquarama (lørdag)

Aktiviteten passer for alle, men familier med barn under 10 år vil bli prioritert.

Påmeldingen starter 21. september kl. 18.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 11. oktober til søndag 14. oktober drar vi til Sjøstrand leirsted like utenfor Kristiansand. Her skal vi kose oss i forhåpentligvis deilig høstvær og besøke både Dyreparken og Aquqrama badeland. Én dag på hvert sted. Alle smører egne matpakker før vi drar til Dyreparken så møtes vi til felles lunsj.

Sjøstrand landsted består av hovedhus med mange soveplasser og ett par hytter. Så alle som melder sin interesse må være villig til å dele rom med andre familier.

Ta med: Brødmat til frokost, lunsj og kvelds, alle dager unntatt lørdag, da ordner vi lunsj i Aquarama (der er det ikke lov å ha medbragt mat og drikke). Vi lager felles middag fredag og lørdag. (Det er kjøleskapsplass til alle)

Sovepose eller dyne, pute og laken. Termos, matpakketing, drikkeflaske, tursekk, klær etter vær.

Mer detaljer vil bli sendt ut når det nærmer seg avreise.

Oppmøte: Alle må være fremme på Sjøstrand til kl.19.00 slik at vi rekker å hilse på hverandre og bli litt kjent før ungene skal i seng.

Har du ikke bil og trenger skyss? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er påmeldt og at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame e.l. hos mottaker. Du finner eposten der om du ikke ser den i innboksen din). Bekreftelse på tildelt plass vil komme innen 2. oktober.

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Linda, Heidi og Camilla

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

11. okt - 14. okt 2018

Klokkeslett

18:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda 45 03 77 60, Heidi 97 09 76 71, Camilla 92 48 01 53

Time@enestaaendefamilier.no

Sted

Sumatraveien 6

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr person

Start: 22. september
21:00
Slutt: 30. september
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding