Sør-Rogalandgruppa inviterer til Hallovenn party den 28.10.18 i IOGT huset på Sandnes

Vi har gleden av å invitere dere med på en morsom hallovenn feiring med kostymer og gøy. Vi vil også benytte anledningen til å feire 10-års jubileum for Enestående familier og da må vi jo selvfølgelig ha kake:)

Aktiviteten passer for alle, og på denne kjekke dagen er det plass til alle som ønsker.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 28.Oktober møtes vi i IOGT huset på Sandnes,hvor vi skal kose oss med lek og moro. Det blir servert snacks og drikke av flere slag.

Ta med:Vi oppfordrer alle, inkludert de voksne til å kle seg ut. Her er alt lov utenom skumle masker og våpenliknende gjenstander. Har du ikke kostyme er dere selvfølgelig hjertelig velkommen uansett.

Kan du eller barna dine en morsom lek, skriv gjerne et forslag i meldingsboksen, vi setter pris på nye ideer.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 13.00 i IOGT huset på Sandnes.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,-  pr barn/voksen betales kontant ved fremmøte. Legg pengene i en konvolutt merket med navnet ditt. Vi har ikke vipps. 
Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, så legger du bare litt mindre i konvolutten. Det går helt fint. Har du derimot god økonomi, og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det også er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt og har fått plass . En automatisk beskjed er samtidig sendt til din e-postadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Camilla, Heidi og Linda

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

28. okt 2018

Klokkeslett

13:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Heidi Sandberg 970 97 671

Linda tlf: 450 37 760

Camilla tlf: 924 80 153

E- post time@enestaaendefamilier.no

Sted

Storgata 64, 4307 Sandnes

Pris: 20

Start: 18. oktober
22:10
Slutt: 27. oktober
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding