Sør-Rogalandgruppa inviterer til familieforestillingen «Orango Yogatango» og dukkeworkshop den 11. November kl 13:00-17:00

Vi har gleden av å invitere dere med på en herlig familieforestilling med Skromlehjulet figurteater og dukkemakerverksted der vi skal få prøve oss på å lage dukker i skumgummi.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover. Denne gangen er det nye familier og de som ikke har vært med på liknende arrangement før som blir prioritert.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 11 November møtes vi i IOGT-huset på Sandnes. Der skal vi få oppleve dukketeateret Orango yogatango. Etter forestillingen slipper vi kreativiteten løs og lager våre egne dukker av skumgummi veiledet av dukketeaterfolkene.

En morsom parodi over Yogaens mystiske verden.

Mister Bombalomba er Yoga- Master. Han kan gjøre de mest fantastiske øvelser og bringe Yogaen opp til nye høyder(noen ganger). Sammen med Mister T, som er Bombalombas konferaniser og teknisk assistent skal de overbevise publikum om at Yogaøvelser er den maksimale glede. Men kommunikasjonen mellom Bombalomba og Mister T er ikke alltid helt troverdig og da går jo ikke Yoga showet helt etter planen. Noen ganger forekommer pinlige feil , og det er da Mr T må ta alvorlige avgjørelser som kan sette Bombalomba på en seriøs prøve .

Etter forestillingen skal vi lage enkle dukker ved hjelp av skumgummi.Vi tar utgangspunkt i spikermatta fra Orango Yogatango og bruker fantasien til å lage vår egen kreasjon.

Oppmøteplass: Kl.13.00 inne i IOGT-huset på Sandnes.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Vår foreslåtte deltakerpris: 30,-

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det også er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. En automatisk beskjed er samtidig sendt til din e-postadresse. Bekreftelse på tildelt plass kommer 4.november.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men, det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Camilla og Linda

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

11. nov 2018

Klokkeslett

13:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda tlf: 450 37 760

Camilla tlf: 924 80 153

E- post time@enestaaendefamilier.no

Sted

Storgata 64, Sandnes

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 20. oktober
23:34
Slutt: 4. november
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding