Sør-Rogalandgruppa inviterer til familieforestillingen «Evergreen» den 25. mars 2018 kl. 13:30 til 15:30

Vi har gleden av å invitere dere med på en herlig familieforestilling med Skromlehjulet figurteater.

Aktiviteten passer for alle, og på denne forestillingen er det nye familier, og de som var med på dokkermakerkurset, som blir prioritert. Vi vil fordele plassene på Torsdag 22.03.2018 og da vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 25. mars møtes vi i IOGT-huset på Sandnes. Der skal vi få oppleve ett fantastisk dukketeater og skuespill, som er ledsaget av populærmusikk fra en tid da dagens eldre selv var barn, såkalte Evergreens.

I forestillingen møter vi Louise og Jonny B. Good som vil virkeligjøre drømmen om det enkle liv på landet fjernt fra byens kjas og mas, og de flytter inn på gården «Evergreen». Men livet på landet er ikke så enkelt, og Louise og Jonny får store utfordringer. Hvordan kan de holde varmen i et trekkfullt gammelt hus i storm og regn? Hvilken nytte har mobiltelefonen hvis det ikke er dekning? Kan de lage elektrisk strøm til lyspæra selv? Er det trygt for mennesker og dyr når ulven lusker utenfor? Ting som tas for gitt av mange i dag, er ikke så enkle å unnvære, men Louise og Jonny forsøker å løse problemene på utradisjonelt vis.
Gjennom enkle bilder og symboler i dukketeaterets språk formidles livet på «Evergreen» som et drama med situasjonskomikk, romantikk, sang og glede, men idyllen på landet er som et lykkehjul og det går opp og ned.

Det vil bli servering av drikke og litt småkjeks før og etter forestillingen, slik at vi får prate  og ha det koselig sammen.

Oppmøteplass: Kl.13.30 inne i IOGT-huset på Sandnes.

Vår foreslåtte deltakerprisDette arrangementet er gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det også er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. En automatisk beskjed er samtidig sendt til din e-postadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men, det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Camilla og Linda

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

25. mars 2018

Klokkeslett

13:30 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda tlf: 450 37 760

Camilla tlf: 924 80 153

E- post: time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Storgata 64, Sandnes

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 18. mars
22:30
Slutt: 25. mars
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding