Sør-Rogalandgruppa inviterer til en minnerik dag på Somagård Lørdag 19. Mai 2018 kl. 10:00 til 15:00

Sør-Rogalandgruppa har gleden av å invitere dere med på en kjekk dag på Somagård.

Aktiviteten passer for alle og vi oppfordrer alle som har anledning å sette seg på ønskelisten.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 19 mai møtes vi på Somagård. Her skal vi utforske både lekeapparater som for eksempel trampoline, hoppeslott og gravemaskiner, og hilse på alle dyrene som bor her. Noen har til og med fått barn i vår!
Etter masse utforskning møtes vi på basen vår kl. 12.30 der vi vil tenne opp grillen og klargjør for felles hygge. Her sørger hver enkel for mat og drikke til seg og sine. Vi holder varm grill!

Ta med: Klær etter været, husk solkrem om sola er på vår siden :-) Mat til grillen og ønsket drikke for dagen. Om solen varmer godt kan det være satt ut vannspredere som barna kan løpe i. Husk i såfall på å ta med skifte og håndduk. 

Oppmøteplass: Kl.9.45 på parkeringsplassen utfor hovedinngangen. Det er viktig at dere kommer presist da vi må kjøpe alle billettene samlet. Vi går så samlet til et område som er reservert for oss. Her vil vi ha en base samt spise en felles lunch.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,-  pr person betales kontant ved fremmøte. Legges pengene i en konvolutt merket med navnet ditt. Vi har ikke vipps. 
Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, tar du bare kontakt med en av lederne for turen. Det går helt fint. Har du derimot god økonomi, og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det også er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. En automatisk beskjed er samtidig sendt til din e-postadresse. Fordeling av billettene skjer onsdag kveld og de som får billetter vil få mail om dette.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men, det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Heidi og Linda

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

19. mai 2018

Klokkeslett

10:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Heidi tlf: 970 97 671

Linda tlf: 450 37 760

E- post time@enestaaendefamilier.no

Sted

 Sandnesveien 246, 4312 Sandnes

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 14. mai
22:00
Slutt: 16. mai
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding