Sør-Rogalandgruppa inviterer til en kjekk dag på Vitengarden søndag 11. Februar 2018 kl. 12:00 til 16:00

Vi har gleden av å invitere dere med på en spennende opplevelsestur på Vitengarden med bålkos inkludert.

Aktiviteten passer for alle, og på denne turen er det første mann/kvinne til mølla.
Blir det fullt vil du bli satt på ønskelisten og blir kontaktet om vi får avbestillinger.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 11. februar møtes vi på Vitengarden på Nærbø, hvor vi skal utforske livet på gården og kanskje hilse på noen søte dyr.

På Vitengarden kan barn og voksne oppleve bondegårds-livet på nært hold, teste ut teknologien som ble brukt før og moderne teknologi som blir bruk i dag.
Vi kan hoppe i høyet og teste ut vindkraften i vindmaskinen. Klarer du holde deg på beina i full orkan?
Etter masse utforskning møtes vi på utsiden der vi vil tenne opp grillen og grille pølser og drikke saft. Det vil også bli kaffe/te til de voksne og kanskje vi får plass til litt kake? Gi oss beskjed i kommentarfeltet dersom du eller dine har allergi, så tar vi kontakt og avklarer hvordan vi ordner dette.  

Ta med: Varme klær til deg og dine til å ha på ute. Ikke kjekt å fryse når man skal ha det gøy. Kan også være lurt med sitteunderlag, så rumpa holder seg god og varm :-)

Oppmøteplass: Kl.12.00 i foajeen til Vitengarden. Det er viktig at dere kommer presist da vi må kjøpe alle billettene samlet.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,-  pr person betales kontant ved fremmøte. Legges pengene i en konvolutt merket med navnet ditt. Vi har ikke vipps. 
Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, så legger du bare litt mindre i konvolutten. Det går helt fint. Har du derimot god økonomi, og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det også er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om hvorvidt du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. En automatisk beskjed er samtidig sendt til din e-postadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men, det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Rigmor og Linda

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

11. feb 2018

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Rigmor tlf: 906 59 906

Linda    tlf: 450 37 760

E- post time@enestaaendefamilier.no

Sted

Kviavegen, 4365 Nærbø

Antall plasser: 30 Gjenværende: 5

Pris: 20

Start: 3. februar
21:30
Slutt: 10. februar
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding