Sør-Rogalandgruppa inviterer til dresinsykling på Ålgårdbanen 1.juni

Sør-Rogalandgruppa drar til Figgjo for å sykle dresinsykler i natursjønne omgivelser.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra skolealder og oppover, da en må være lang nok i beina for å nå ned til trøene.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder dere på.

Mandag 1. juni møtes vi på Figgjo stasjon. Her vil vi ta en liten hilserunde før vi starter sykkelturen. Blir vi mange må vi dele oss i to grupper der de fleste tar turen Figgjo - Ålgård som er ca. 6 km tur/retur, og tar ca. 40 min i rolig tempo. De eldste/sprekeste får ta turen Figgjo – Foss-Eikeland som er ca. 10 km tur/retur. Vi skal kose oss på turen med pauser og nyte naturen.

Når vi kommer tilbake finner vi oss en god plass der vi nyter våre medbrakte matpakker og drøser litt om hva vi har sett på turen.
 

Det er påbudt med sykkelhjelm, og alle må ta med sin egen p.g.a. smitteverntiltak!

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

På dager med spesielt vedvarende og/eller store nedbørsmengder kan tilbudet bli stengt for kortere eller lengre perioder. Da finner vi på noe annet. Kanskje bilbingo ;)

Ta med: God matpakke og drikke til deg og dine. Våtservietter og antibac. HUSK HJELM!!!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Vi møtes presist kl 11.45 på Figgjo stasjon. Lederne er lette å få øye på i sine gule vester.

Veibeskrivelse: Følg skiltingen på E39. Det er et severdighetsskilt som viser avkjøring ved Figgjo. Teksten på skiltet er «Ålgårdbanen».

-Buss til Figgjo går fra rutebilstasjonen ved Sandnes Sentrum holdeplass. Bussen er merket 23 Ålgård og går hver time **:43 og er ved Figgjohallen **:58

Foreslått deltakerpris: Denne aktiviteten er gratis.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 28.mai. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

 

Vennlig hilsen frivillig leder Vibeke og Linda

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

1. juni 2020

Klokkeslett

11:45 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vibeke og Linda

tlf: 92063051 / 450 37 760

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Figgjo stasjon

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 20. mai
22:41
Slutt: 27. mai
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding