Sør-Rogalandgruppa inviterer til Brødrene Løvehjerte på Rogaland Teater, 6. november.

Astrid Lindgrens spennende middelaldereventyr har trollbundet generasjoner med historien om de to brødrene og døden. Dette er en fortelling om samhold og søskenkjærlighet. Stykket er både trist, skummelt og riktig spennende.  

 

Denne aktiviteten passer for barn fra 6 år og oppover 

Familier som ikke har vært med på lignende arrangement blir prioritert. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. 

Fredag 6. november møtes vi utenfor Rogaland teater kl. 16:30 for å se den gripende fortellingen om 'Brødrene Løvehjerte'. 

Forestillingen varer 1,5 time uten pause.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Dette innebærer også at vi ikke kan samkjøre, og at hver enkelt derfor må komme seg til aktiviteten på egenhånd.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Vi møtes kl. 16:30 utenfor Rogaland teater. Lederne er lette å få øye på i sine gule vester. Her hilser vi på hverandre og går så samlet inn.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr. familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Løvehjerte. 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Aktiviteten har begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 23. oktober.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at det aktiviteter i Enestående familier nå kan avlyses hvis retningslinjene il FHI råder oss til dette.

Bare ta kontakt om du lurer på noe.Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen 

Vibeke og Linda 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

6. nov 2020

Klokkeslett

16:30 - 18:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke og Linda

Tlf: 920 63 051 / 450 37 760

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Teaterveien 1, 4005 Stavanger

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr. familie

Start: 29. september
10:00
Slutt: 22. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding