Sør-Rogalandgruppa inviterer til bading på Gamlingen i Stavanger 7. september kl.10.40

Her blir det lek og moro for store og små i deilige oppvarmet utendørs basseng.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre, men barna må være trygg i vann og alle under 10 år skal ha en svømmedyktig foreldre med seg i vannet til enhver tid.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

 

Lørdag 7. september møtes vi på utsiden av gamlingen. Her skal barn og voksne få plaske og kose seg  i det flotte utendørsbassenget i Stavanger.

Når vi  har samlet alle sammen går vi inn i garderoben å dusje og skifte, før vi setter kurs mot vannet.
Husk at du selv har ansvar for dine egne barn under hele arrangementet, dette er spesielt viktig i bassenget. Det er påbudt med badehette og de miste barna må bruke badebleie.

I bassenget har vi 1,5 time til rådighet.

Etter vi er ferdig med å bade, samles vi for litt sosial hygge på anvist plass. Her nyter vi medbrakt matpakke og drikke etter eget ønske.

Om været tillater det og det er stemning for det, tar vi en runde rundt Mosvatnet som en avslutning på dagen.

Ta med: 

  • Svømmetøy, badehette, håndkle og såpe.
  • Svømmebriller, armringer eller andre hjelpemidler om nødvendig
  • Matpakke og drikke.
  • Klær etter været

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Vi møtes presist kl 10.40. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og går samlet inn når klokken er 11.00.

Vår foreslåtte deltakerpris: Dette arrangementet er gratis.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 1.September

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Linda og Vibeke

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

7. sep 2019

Klokkeslett

10:40 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda og Vibeke

tlf:450 37 760 /  920 63 051

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Mosvangen 18, 4021 Stavanger

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 27. august
22:41
Slutt: 1. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding