Sør-Rogalandgruppa går fra Hage til Mage (PS! Fremdeles noen ledige plasser. Sett dere på "ØNSKELISTE" innen Onsdag 03.02.18 kl 20.00"

Kulinarisk matlaging for barn  5 - 8 år

Smake, lukte, se, kjenne og høre på alle de rare lydene finnes på et kjøkken.

Sør-Rogalandsgruppa gjør noe de aldri har gjort før - blir du med du også?

KURS 1:

Søndag 4. februar kl 11.30, møtes vi til Kulinarisk matlaging for barn 5 - 8 år i "Fra hage til mage" sine lokaler ved Badedammen i Stavanger. Vi skal hygge oss sammen der matglede og kunnskap om hvor maten kommer fra, står i fokus.

Påmelding starter idag, 23. januar klokka 23.00. Siste frist er lørdag 27. januar klokka 21.00

Kurs 1: Barn 5 - 8 år klokka 11.30 til 15.00

Kurs 2: Barn 8 - 12 år klokka 15.30 - 19.00. Påmelding eget arrangement

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Målet er at barna skal mestre å lage sin egen mat, smake noe spennende og få en god måltidsopplevelse. På kjøkkenet bruker man alle sanser når man er i sving. Vi skal smake, lukte, se, kjenne og høre på alle de rare lydene som finnes på et kjøkken

Vi har delt dagen opp sånn at aldersguppene er tilpasset vanskelighetsgraden i matlagingen. På gruppene kan foreldre være med hvis barna trenger hjelp eller kursleder ber om det, men ellers er det barna som står i fokus under matlagingen

Meny:

· Hjemmelaget pasta med fokus på fisk

· Økologisk saft til alle og fargerike vafler til dessert

· Kaffe og te til de voksne

 

Oppmøteplass: Vi møtes kl 11.30 i Nedre Banegate 50, 4009 Stavanger (se vedlagt kart). Lederne er lette å få øye på i gule vester.

Det gjøres oppmerksom på at deltagere må selv betale for parkering utenfor bygget. Alternativ er å  finne gratis parkering i nærområdet siden det er søndag.

For å spare miljøet anbefaler vi dere å ta tog eller buss til byen. Fra sentrum går buss nr 1 & 4 til Kjelvene. Skal du gå fra sentrum tar det ca 19 minutter og det er en fin tur for familien. 1,5 km fra togstasjonen gjennom Pedersgaten. (Bruk Google maps)

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjed feltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker). Plasser vil bli fordelt etter at påmeldingsfristen har gått ut.

PS! Det er 2 kurs og 2 påmeldinger! Egen påmelding for de t.o.m 12 år. 

Vi prioriterer nye brukere av enestående familier & anbefaler at flere menn med barn kommer på våre arrangementer!

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Påmelding starter Tirsdag 23.01.18 klokken 21.00 og avsluttes Lørdag 27.01.17 kl 21.00.

 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Vidar og Heidi

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

4. feb 2018

Klokkeslett

11:30 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Vidar Sellevold

Telefonnummer 95937265

E- post time@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: kr 30.-

Start: 23. januar
23:00
Slutt: 3. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding