Sør-Rogalandgruppa drar til Leo`s lekeland i høstferien

Sør-Rogaland gruppen inviterer til kjekk dag på Leo`s lekeland Søndag 13.Oktober.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre, men barn under 10 år vil bli prioritert denne gangen. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 13. oktober møtes vi på utsiden av Leo's lekeland på Forus kl. 11:50.       

Her skal barna få boltre seg fritt mens vi vokse kan slappe av med drøs og kaffe.

Det er selvfølgelig også lov for de voksne å leke litt ;-) 

______________________________________________________________________________________________________

Når vi kommer inn samles vi på anvist plass, slik at barna vet hvor de kan finne oss voksne, før moroa begynner for fullt.
Etter et par timer lek samles vi ved bordet og får servert pizza og saft. Etter maten er aktiviteten i vår regi ferdig, men dere er selvfølgelig velkomne til å fortsette leken her etterpå.                                                                   
Vennligst gi beskjed i kommentarfeltet om dere har noen allergier vi må ta hensyn til. 

Ta med: Drikkeflaske kan være lurt, da barna fort blir varme og tørste

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Vi møtes presist kl 11:50 utenfor Leo's lekeland. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og går samlet inn når klokken er 12:00.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Leo's i høstferien.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig Søndag 6.Oktober.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Linda og Vibeke 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

13. okt 2019

Klokkeslett

11:50 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda og Vibeke 

tlf: 450 37 760 / 920 63 051  

time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Forusparken 24

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 29. september
19:46
Slutt: 6. oktober
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding