Sør-Rogalandgruppa drar på tur til Steinansiktet og Den Hvite Presten torsdag 18. Juni

Sør-Rogalandgruppa drar på tur til Steinansiktet og Den Hvite Presten 

Denne aktiviteten passer for de aller fleste. 

Familier som ikke har vært med på liknende arrangement blir prioritert.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. 

Torsdag 18. juni møtes vi på parkeringen til Vigdel Fort. 

Når alle har kommet og vi har hilst på hverandre går vi mot Steinansiktet og Den Hvite Presten. Turen går på grus sti opp til Vigdel Fort. Vi går forbi bunkerser og kanon stillinger som kan utforskes på veien. 

Grus stien avtar etter hvert som vi nærmer oss målet men det er fremdeles godt å gå og det er mulig for barnevogn å komme så å si helt frem til målet. 

 

Når vi kommer frem må vi lete noe etter Steinansiktet. Hvem finner ansiktet først ? 

Den Hvite Presten er lettere å få øye på da den store hvite steinen lyser litt i mot oss i alt det sorte. 

Her nyter vi medbrakt niste og utforsker området før vi går tilbake. Kanskje bunkersene må utforskes litt på tilbakevegen også? 

  

 

  

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres. 

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter. 

Oppmøte: Kl 17 på parkeringen til Vigddel Fort i Vigdelneset. 

Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. 

Foreslått deltakerpris: Gratis 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). 

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 17. juni.  

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det.  

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt?Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord. 

Vennlig hilsen 

Lene og Linda 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

18. juni 2020

Klokkeslett

17:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lene og Linda 

tlf:984 60 195 / 450 37 760 

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Vigdelneset, 4053 Ræge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 14. juni
12:21
Slutt: 17. juni
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding