Sør-Rogalandgruppa drar på hyttetur til Sjøstrand 4.-6. September 2020.

Sør-Rogalandgruppa drar på hyttetur til Sjøstrand 4.-6. September 2020.

 

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

På denne turen vil vi prioritere familier som har vært med oss på aktiviteter tidligere men som ikke har vært med på overnattingstur.

På grunn av Corona situasjonen har vi meget begrensede plasser.  Skriv derfor gjerne i kommentarfeltet om du har lyst og mulighet til å sove i eget telt.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 04. September til søndag 06. september drar vi til Sjøstrand leirsted like utenfor Kristiansand.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Vi møtes på leirstedet fredag kl 19. Her installerer vi oss i hyttene før vi møtes til felles middag/ kvelds og blir litt kjent. 

Lørdag ordner alle seg egen frokost i hyttene og smører matpakke før vi drar til Dyreparken så møtes vi til felles lunsj.

Vennlig gi beskjed i kommentarfeltet om dere har noen allergier vi må ta hensyn til.

Ta med: Brødmat til frokost, lunsj og kvelds, alle dager. Vi lager felles middag fredag og lørdag. (Det er kjøleskapsplass til alle)

Sovepose eller sengetøy og laken, termos, matpakke ting, drikkeflaske, tursekk, redningsvest og klær etter vær.

Det er bademuligheter ta gjerne med badetøy om du vil bade.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Alle må ordne transport selv og være fremme på Sjøstrand til kl.19.00 slik at vi rekker å hilse på hverandre og bli litt kjent før ungene skal i seng.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Sjøstrand

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen 21. august.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder

Lene og Camilla

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

 

Informasjon

Dato

4. sep - 6. sep 2020

Klokkeslett

19:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lene og Camilla

tlf: 984 60 195 / 414 19 848 

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Sumatraveien 6

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 pr pers

Start: 9. august
13:26
Slutt: 20. august
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding