Sør - Rogaland gruppen inviterer til skøyting og klatring i Sørmarka arena

Kom og bli med å stå på skøyter og klatre i klatreveggen på Sørmarka arena!

Vi står på skøyter, spiser pizza og utfordrer oss selv med å se hvor høyt en kommer i klatreveggen!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 24 februar besøker vi Sørmarka arena for å stå på skøyter, spise pizza og la barna få klatre med sele og tau i klatreveggen med instruktør.

Aktiviteten passer for hele familien. Familier med barn i skolealder vil bli prioritert.

Ta med: Ta med skøyter til de som skal prøve seg ute på isen. Klatresko og sele vil vi låne på Sørmarka arena. Det vil bli servert pizza, si fra om du trenger glutenfri variant. Vi serverer saft til pizzaen, men ta med vannflaske selv, vi vil bli tørste av å stå på skøyter og klatre!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 13.45 ved inngangen til Sørmarka Arena, vi går inn samlet. Vær presis da vi ikke ønsker å bruke av tiden vi har til å stå på skøyter.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din som sier du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). Vi vil fordele plasser søndag 17 februar og de som får plass vil få beskjed om dette på mail.

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Heidi (tlf 97097671) og Vibeke (tlf 92063051)

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland gruppen

Informasjon

Dato

24. feb 2019

Klokkeslett

13:45 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Heidi og Vibeke 

97097671 og 92063051

E-post: time@enestaaendefamilier.no

Sted

Sørmarkveien 20

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 13. februar
23:45
Slutt: 17. februar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding