Sør-Rogaland gruppa inviterer til spøkelsesnatt i kongeparken Lørdag den 06/10/2018

Sør-Rogaland gruppen inviterer til spøkelsesnatt i kongeparken,bli med om du tør...

Hekser, zombier og andre skumle vesen har tatt over Kongeparken!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 7 års alder og oppover.

Påmelding på ønskelisten er allerede åpnet.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 6. oktober møtes vi for en magisk og mystisk kveld i kongeparken og med Skummel Gårdsbuffet .
Det er høst, det er fullmåne og det er Spøkelsesnatt! Magien inntar Kongeparken.Det blir mange nye og spennende aktiviteter og opplevelser eksklusivt for denne kvelden!

Ta med: Klær etter været og en trygg hånd å holde i ;-)

Oppmøte: Kl 17 ved tekannen på parkeringsplassen. Lederen er lette å få øye på i sin røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og så går vi avgårde i samlet flokk inn i parken.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame e.l. hos mottaker. Du finner eposten der om du ikke ser den i innboksen din).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Linda

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

6. okt 2018

Klokkeslett

17:00 - 21:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda

45037760

time@enestaaendefamilier.com

Sted

Kongsgata 20, 4330 Ålgård

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 17. september
23:58
Slutt: 30. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding