Sør-Rogaland gruppa inviterer til kino og pizza!

Sør-Rogaland gruppa inviterer til Stavanger kino med filmen Løvenes konge og etterpå koser vi oss med pizza! 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 25 august drar vi til Stavanger kino og ser Løvenes konge! Etterpå koser vi oss med pizza hos Pizza 28!

Filmen Løvenes konge har 9 års aldersgrense og varer i ca 2 timer. Det er obligatorisk å delta på begge aktivitetene.

Kiosk: I billetten får alle med popkorn/baconcrisp og en drikke. Vi i Enestående familier oppfordrer alle til å ikke benytte kioskene i kinoen ut over dette. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert. Det skal ikke tas bilder i kinosalen under filmen.

Oppmøte: Kl 11.30 utenfor hovedinngangen på Sølvberget. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre før vi går inn til kino opplevelsen. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales til leder ved oppmøte i en konvolutt. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 21. august kl 21. De som da får plass vil få beskjed om dette på mail.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla og Heidi 

IOGTs Enestående familier Sør Rogaland

Informasjon

Dato

25. aug 2019

Klokkeslett

11:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla og Heidi 

Tlf: 414 19 848 og 970 97 671

time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Sølvberggata 2, 4006 Stavanger

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 19. august
9:00
Slutt: 21. august
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding