Sør-Rogaland gruppa inviterer til Disney on ice Lørdag 03/02/2018 kl 10.30

Sør-Rogaland gruppen har også i år vært så heldig å få billetter til Disney-on-ice i DNB arena.

Opplev en verden full av Disneymagi, med hele fire forskjellige Disneyhistorier, når familieshowet på is, "Disney On Ice" presenterer En Magisk Verden med stjernene fra Disneys og Pixars Biler og Toy Story, samt fra Disneys Den Lille Havfruen og Frost.

Aktiviteten passer for alle, men barn under 2 år kan sitte på fanget til en voksen og trenger ikke billett.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 3. Februar drar vi til Disney on ice i DNB arena. Her skal vi kose oss med show i vår egen private losje, og etterpå spiser vi en god lunsj sammen.

For å bli med på dette arrangementet må du delta på både show og bespisning etter showet. 

Oppmøteplass: Kl 10.00 utenfor inngangen til DNB arena. Lederne er lette å få øye på i gule vester. Her hilser vi på hverandre og går inn sammen.Husk å komme presis, så andre slipper å vente.

Ankomst: Det er god bussforbindelse til DNB arena. Det oppfordres til å benytte seg av denne, da det kan være mye trafikk i område ved slike arrangementer. Om du ønsker å kjøre anbefaler vi å parkere i parkeringshuset ved Scandic Forum (det høye hotellet) Da slipper du kaoset ut av arenaen og det er rimeligere :-)

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte (vi har ikke vipps), gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn.

På dette arrangementet vil de som ikke fikk plass på turen til Sørlandsbadet, nye familier og fedre bli prioritert.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Linda og Rigmor

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

3. feb 2018

Klokkeslett

10:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Linda & Rigmor

Telefonnummer 45037760 & 90659906

E- post time@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 29. januar
9:04
Slutt: 1. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding