Sør-Rogaland gruppa inviterer til Billy Elliot musikalen og mat

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Billy Elliot-musikalen på Sandnes kulturhus. Etter musikalen går vi samlet og spiser noe god mat

Tidspunkt: fredag 2. februar kl 18.00- ca 21.30. Vi møtes i foajeen på kulturhuset kl 17.30

For å kunne melde deg på må du kunne delta på begge deler.

Aktiviteten er for familier med barn fra 9 år og oppover.

Påmelding starter søndag 21.1  kl 21.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 2. februar kl 18.00 inviterer Sør-Rogalandgruppa til den populære musikalen Billy Elliot på Sandnes Kulturhus.

Etter forestillingen går vi samlet til et sted for å nyte deilig mat.

Litt "tørre" fakta:

Musikalen handler om 11 år gamle Billy Elliot vokser opp i et gruvesamfunn i Nord-England under den store gruvearbeiderstreiken. Faren og broren er gruvearbeidere, og familien bor sammen med guttenes bestemor. Moren er død. Billys far og storebroren Tony er sentrale personer i arbeidernes kamp. Med far som pådriver går Billy på boksetrening.

Den store forandringen i Billys liv skjer når byens ballettklasse midlertidig må flytte inn i bokselokalene. Det viser seg at Billy har et uvanlig talent for ballett. Når faren oppdager at Billy har gått på dansetrening i stedet for boksing blir han rasende. Men litt etter litt skjer det forandringer.

Oppmøteplass: Kl 17.30 i foajeen på kulturhuset.

På dette arrangementet vil vi prioritere familier med barn fra 9 år og oppover.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte,  i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Den får alle. Når vi har fordelt plassene får du beskjed på mail dersom du har fått plass. Beskjed om ønskelista er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Blir du stående på ønskeliste, vet vi at du fortsatt ønsker å være med. Da kan du høre  fra oss, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser, og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Rigmor og Ann Elisabeth

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

2. feb 2018

Klokkeslett

17:45 - 21:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ann Elisabeth Oftedal

93034165 (etter kl 17.00)

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Mauritz Kartevoldsplass 1, 4306 Sandnes

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 22. januar
21:00
Slutt: 24. januar
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding