Sør-Rogaland gruppa har den glede av å invitere til juleverksted i IOGT huset på Sandnes.

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til kreativt juleverksted med nissegrøt. Både voksne og barn skal få lage julepynt og/eller julegaver til jul. -blir du med du også?

Papp, sløyfer, granbar, glitter, lim og mye annet julemateriale står klar! -og det er lov å kle seg som nisser!

Aktiviteten passer for alle, men kanskje mest for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 12. desember klokken 14.30 møtes vi i IOGT-huset på Sandnes, i Storgata 64. Her skal vi kose oss med deilig risengrynsgrøt og saft, før vi setter i gang og lager masse fint til jul. Her skal det være noe å lage for både liten og stor!

 

Når klokken blir 17.30, avslutter vi, og alle blir med og rydder, soper og ordner på plass bord og stoler.

Ta med deg om du har: 

Nisselue, saks, et syltetøyglass til å lage lykt av, limpistol,  og en isboks eller eske som du kan bære med deg ting hjem i. Ha på klær du ikke er redd for.

Lederne tar med: Vi ordner alt du trenger av materialer denne dagen.

Risengrynsgrøt og saft, kaffe eller te til de voksne.

Kanskje smaker vi litt på julekakene også denne dagen.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Inne i IOGT-huset, Storgata 64, Sandnes, klokken 14.30. Vi hilser på hverandre og så er det mat. Kom presis, slik at vi kan sette igang og spise nokså raskt. Kald grøt er ikke like godt.

Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Har du eller dine allergi, så gi oss beskjed i beskjedfeltet. Det blir uansett melkefri grøt denne dagen, i tillegg til vanlig grøt.

Dette er et gratisarrangement, og velkommen skal du være!

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillige ledere Linda, Rigmor og Vibeke

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

12. des 2021

Klokkeslett

14:30 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda Holm

45037760

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Storgata 64, Sandnes

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 14. november
23:06
Slutt: 5. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding