NB NB ! Kort frist !! Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Disney On Ice, I MORGEN 25/1

Denne aktiviteten passer for hele familien. Nye og gamle familier er like velkomne.

Vennligst les all informasjon nedenfor her før  du melder deg på aktiviteten. 

Lørdag 25. Januar har vi vært så heldig å få sponset billetter til Disney On Ice i DNB Arena. Derfor denne korte fristen.  

Vi møtes kl. 17:30 på Clarion Hotel Energy, i konferansefoajeen i 2. etasje. Her hilser vi på hverandre - slår av en prat og får utlevert billetter. Deretter går vi samlet bort til DNB Arena for å se showet. Vær presis.  

Showet varer i ca 1,5 time (ferdig ca.kl.20.00). 

Husk at man må delta på begge aktivitetene for å være med. 

Ta med hjemmefra det dere ønsker å kose dere med under forestillingen. 

Av erfaring vet vi at det er et MEGET stort kjøpepress på denne type arrangement og ber dere instendig om å snakke gjennom dette med barna FØR dere kommer slik at barna er godt forberedt så det ikke blir vanskelig for noen når vi er på showet. Dette er likt for alle i gruppen. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Det er spesielt viktig på dette arrangementet. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres. 

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi. 

Oppmøte: Vi møtes presis kl. 17:30 inne på Clarion Hotel Energy, Konferansefoajé i 2. etasje. Det er bare oss i Enestående familier som skal være der på dette tidspunkt. Gå til høyre forbi resepsjonen og gå opp trappen – der er det :) 

Vår foreslåtte deltakerpris: Dette arrangementet er GRATIS  

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. 

På denne aktiviteten er det første mann til mølla. 

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :) 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord. 

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :) 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. 

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla H.A  

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

25. jan 2020

Klokkeslett

17:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla H.A 

tlf: 924 80 153 

Sør-rogaland @enestaaendefamilier.no 

Sted

Ishockeyveien 2

Antall plasser: 70 Gjenværende: 0

Akkurat nå er det fullt. Meld gjerne din interesse likevel, da vil du høre fra oss så fort vi kan tilby plass.

Pris: GRATIS

Start: 24. januar
19:00
Slutt: 24. januar
21:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding