Hodelykt tur med bål i Sørmarka

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til hodelykt tur i Sørmarka.

Kom og bli med å opplev Sørmarka i mørket med hodelykt/lommelykt.

Ta med kveldsmaten og spis sammen med oss i gapahuken med bål!

Turen passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 9. desember tar vi kveldsmaten med oss opp i Sørmarka i Stavanger når mørket faller på! Vi møtes på parkeringsplassen ved Ullanhaugtårnet og mens mørket faller på går vi opp i skogen rundt tårnet og til gapahuken her. Her er det masse spennende å oppleve i mørket med hodelykt/lommelykt! Husk at alle tar på refleksvester! 

Vi tenner bål i gapahuken så ta gjerne med kveldsmat som skal grilles. 

Ta med: Hodelykt eller lommelykt, klær til å være ute i etter været, husk refleksvest. Kveldsmat og drikke. Vi tenner bål så ta gjerne med noe som kan grilles.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: kl 16.00 på parkeringsplassen ved Ullandhaugtårnet.

Har du ikke bil og trenger skyss opp til møteplassen? Buss nr. 4 fra Stavanger og 6 og 7 fra Stavanger/Sandnes går Ullandhaugveien.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig ledere Rigmor og Heidi

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

9. des 2018

Klokkeslett

16:00 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Rigmor og Heidi 

906 59 906 og 970 97 671

time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Ullandhaugleitet 11 4021 Stavanger
Start: 26. november
19:00
Slutt: 9. desember
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding