Sør-Rogaland

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Sør-Rogaland!

Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen til å bli med oss på kjekke, inspirerende og inkluderende aktiviteter :) 

Sør-Rogalandgruppa ble etablert av Time frivillighetssentral og derfra kommer vårt (tidligere) gruppenavn 'Time'. Våren 2015 overtok frivillige fra Enestående familier ansvaret og vi har siden den gang vært et tilbud til alle enestående familier i hele Sør-Rogaland. Kjenner du noen som burde vite om oss? Vis dem denne siden og alle de kjekke aktivitetene våre :)

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene drives i det daglige av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Alle våre aktiviteter er selvsagt alkoholfrie, til glede for små og store. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre voksne og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Aktiviteter hos oss er alltid rimelige eller gratis slik at alle skal ha mulighet til å bli med :)

Våre foreløpige planer finner du i oversikten nedenfor her. Etterhvert som de enkelte aktivitetene blir ferdig planlagte kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen til høyre her. I tillegg til Sør-Rogalandgruppas aktiviteter er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter om du ønsker det.

Her er vår tenkte plan for høsten 2017:

OKTOBER 

Søndag 1. Tur til Oljemuseet med pizzalunsj på no 28. Påmelding har startet

Søndag 8. Vi går på herlig høst - tur med sekk på ryggen og nyter herlig matpakke.

Lørdag 28 kl 18.00. Vi inviterer til Hallovenn fest på IOGt huset i Sandnes. Dette er for familier med barn fra skolealder og oppover.

Søndag 29. Vi drar på tur til Ølberg.. Fisker, griller pølser på bål, lager sandslott..

NOVEMBER

Fredag 3. reiser vi til Orre svømmehall for et varmt deilig bad.

Lørdag 11. Bowlingkveld for de over 10 år ( har du søsken fra 8-10 år kan de få bli med). Her skal barn og voksne konkurere. Vi nyter et godt måltid mat før vi reiser hjem

Søndag 12. Vi reiser til Leos lekeland på Forus.. Her skal vi leke og kose oss lenge, før vi nyter et godt måltid.

Søndag 19. vi har spillekveld med mange kjekke brettspill å nyter felles kveldsmat før vi går hjem

Lørdag 25. inviterer vi til juleverksted der kreativiteten skal sprette frem hos alle.. Vi skal starte med å nyte herlig julegrøt

DESEMBER:

Sønd3. Reisen til julestjernen i Storstova på Bryne. 

Lørdag 9. Vi skal til Sola kulturhus for årets julerevy, svartnissen.. Vi får servert herlig julegrøt før går inn.

Søndag 31. NYT ÅRS FEIRING.. Vi inviterer til kjekk feiring for alle våre familier.. det blir deilig mat, leker og aktiviteter,  et flott fyrverkeri hjelper oss til å starte et nytt enestående år.

 - 2018 - 

Januar:

5-7. Skihelg til Sirdal

Denne oversikten oppdateres når vi finner på nye ting.

Vi sender alltid ut invitasjon i forkant av hver aktivitet for å minne deg på at du kan bli med, så følg med i epost-boksen din :)

Står du ikke allerede på vår epostliste kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden og krysse av for Sør-Rogaland (tidligere 'Time/Rogaland). Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for seg selv. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på “slett meg” nederst i en av våre eposter. Enkelt og greit. 

I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f.eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed, fortrinnsvis via epost.

“Lik” gjerne Facebooksiden vår og den nasjonale siden. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere der. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye frivillige ledere fra hele landet 26.-28. januar 2018? Da vil vi gjerne høre fra deg :)

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen lederne i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

time@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:

Ann Elisabeth Oftedal tlf: 930 34 165

Rigmor Refsnes tlf: 906 59 906

Vidar Sellevold tlf: 959 37 262

Linda Holm: 450 37 760

time@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder i IOGTs Enestående familier:

Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no

Kommende aktiviteter