Sør-Rogaland

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Sør-Rogaland!

Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen til å bli med oss på kjekke, inspirerende og inkluderende aktiviteter :) 

Sør-Rogalandgruppa ble etablert av Time frivillighetssentral og derfra kommer vårt (tidligere) gruppenavn 'Time'. Våren 2015 overtok frivillige fra Enestående familier ansvaret og vi har siden den gang vært et tilbud til alle enestående familier i hele Sør-Rogaland. Kjenner du noen som burde vite om oss? Vis dem denne siden og alle de kjekke aktivitetene våre :)

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene drives i det daglige av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Alle våre aktiviteter er selvsagt alkoholfrie, til glede for små og store. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre voksne og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Aktiviteter hos oss er alltid rimelige eller gratis slik at alle skal ha mulighet til å bli med :)

I Sør-Rogaland arrangerer vi aktiviteter først og fremst i helger og skoleferier. De foreløpige planene våre finner du i oversikten nedenfor her. Etter hvert som de enkelte aktivitetene blir ferdig planlagte, kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen.

2022

- 12/11 Glassblåsing - julekule

- 13/11 Pizza og kino i Stavanger

- 19/11 Rush trampolinepark

- 20/11 Lommelykttur i Vagleskogen

- 26/11 og 3/12 Jul i Kongeparken

- 27/11 Grøt, 'Teddybjørnes jul' og julegrantenning, Bryne

-4/12 juletrehogging hos Hausken gård

- 10/12 og 17/12 Barnas store julerevy, Svartnissen - Alle tiders jul

- 11/12 Familiejulebord på Skurvetunet

Under planlegging;

Oilers-kamp, skøyting, kinoer, trampolinepark, bowling, Gausel fritidsgård, turer m.m.

-----------------------------------

Vi sender alltid ut invitasjon i forkant av hver aktivitet for å minne deg på at du kan bli med, så følg med i epost-boksen din :)

Står du ikke allerede på vår epostliste kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden og krysse av for Sør-Rogaland (tidligere 'Time/Rogaland). Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for seg selv. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på “Ikke send meg flere invitasjoner” nederst i en av våre eposter. Enkelt og greit. 

I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f.eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed, fortrinnsvis via epost.

“Lik” gjerne Facebooksiden vår og den nasjonale siden. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere der. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye frivillige ledere fra hele landet 10. - 12. februar 2023? Da vil vi gjerne høre fra deg :)

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen lederne i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Lokale frivillige ledere:

Linda Holm tlf: 450 37 760

Vibeke Laastad tlf: 920 63 051

Heidi Sandberg tlf: 970 97 671

Lene Sæve tlf: 984 60 195

Camilla Johansen tlf: 414 19 848

Anna Olafsdottir tlf: 407 67 999

Hilde Christensen tlf: 984 84 893

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

 

Nasjonal leder:

Cecilie Stenbrenden 922 34 315 ef@iogt.no

(vikar for Trude R. Sletteberg)

 

Kommende aktiviteter