Vårsamling for lederfamilier Vestlandet 26.-29.mai 2023

Bergensgruppen inviterer for første gang lederfamiliene på vestlandet til Bergen..

Vi blir bedre kjent med hverandre og kan utveksle erfaring og opplevelser. Få påfyll og inspirasjon til å møte våren og sommeren som kommer med friskt mot og masse nye idèer :)

Mer informasjon om oppholdet blir sendt til påmeldte familier så snart alle planer er i boks :)

Denne aktiviteten er kun for ledere i Enestående familier.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 26.mai (pinsehelgen) møtes vi i Bergen. Vi har leid hytte på Kvamskogen som er ca 50 min fra Bergen sentrum. Vi blir i 3 netter :) 

Helgen er fortsatt under planlegging, men det kommer til å bli masse gøy! Tanken er: Flåmbanen, zipline https://www.youtube.com/watch?v=QaBzHXxm9kc&t=64s , fjordcruise, viking valley m.m.

Fortsettelse følger ;)

Ledelsen dekker utgifter til deltakere på ledersamling.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda & Unni

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

26. mai - 29. mai 2023

Klokkeslett

17:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Gudvangen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 8. januar
14:31
Slutt: 1. mai
14:31

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding