Karmøygruppa ønsker å invitere dere til Snurrevarden Gård lørdag 14. desember

Karmøygruppa ønsker å invitere dere til å komme i julestemning på Snurrevarden Gård.

Det blir risengrynsgrøt og saft til alle i Surre stova. Gang rundt jula treet ute og mulighet til å hilse på fjøsnissen i siloen. Hilse på dyrene og hoppe i høyet og på trampolinen. Gråtassen står også i tunet. Vi har fyr i bålpannene og har pyntet både inne, i stallen og ute.

Alle er velkomne :)

Aktiviteten passer for alle!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 14. desember skal vi kose oss med deilig grøt og saft. Barna skal også få vær med på verksted hvor de kan lage engel i ull. 

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 14.50 på Snurrevarden Gårds parkeringsplass. Lederen er lette å få øye på i sin gul vest med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og går i samlet flokk.

Foreslått deltakerpris: Gratis!

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 10 desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder 

IOGTs Enestående familier Karmøy

Informasjon

Dato

14. des 2019

Klokkeslett

14:50 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Yeleni Madsen

Tlf: 97955924

E- post: karmoy@enestaaendefamilier.no 

Sted

Smidjebergvn 25, 4265 Håvik

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 13. desember
14:00
Slutt: 14. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding