Karmøygruppa ønsker å invitere dere til Karmøy kino for å se på Flukten over grensen fredag 22. februar.

Karmøygruppa utsetter skitur som var planlagt til i morgen pga. dårlig vær. I den forbindelse ønsker vi å invitere flere med å bli på kino i morgen for å se på Flukten over grensen. Alle vil få meny og en koselig kveld i lag med oss :)

Aktiviteten passer for barn eldre enn 9 år!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: lørdag 22. februar kl 17.00 ved inngangen til Karmøy kino. Viktig at alle er presis! Lederne er lette å få øye på i sine refleks-vest. Her hilser vi på hverandre og sitter samlet helt til når vi går inn til salen.

Foreslått deltakerpris: Gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen lederne

IOGTs Enestående familier Karmøy

Informasjon

Dato

22. feb - 21. feb 2020

Klokkeslett

17:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Yeleni Madsen

Tlf: 97955924

E- post: karmoy@enestaaendefamilier.no 

Sted

Karmøy kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 21. februar
16:43
Slutt: 22. februar
13:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding