Karmøygruppa inviterer til tur til Syreneset fort lørdag 20. Juni

Vi tar turen til Syreneset fort. En spennende tur med mye å utforske. Ta med hodelykt/lommelykt! Det kan også godt hende det blir litt turbingo underveis ;-)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker, niste, klær og fottøy etter været.  

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Lørdag 20 juni kl 13.00 på parkeringsplass ved den røde løa på Kråkebergvegen. Det er begrenset med parkeringsplass, men det er greit å parkere langs veien. Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og så går vi avgårde i samlet flokk.

Tilkomst: Riksveg 47 til Syre, Kråkebergvegen. Parkering ved den røde løa. Ca 30 min t/r, merket turveg.

Foreslått deltakerpris: Gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Yeleni

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Karmøy

Informasjon

Dato

20. juni 2020

Klokkeslett

13:00 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Yeleni  tlf. 97955924

Sted

Kråkebergvegen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 16. juni
23:39
Slutt: 19. juni
15:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding