Karmøygruppa inviterer til tur og strandbesøk på Åkrasanden - søndag 07. juni

Klokkeslett 11.00-14.00

Åkrasanden Oppmøte: søndag 07. juni kl 11.00

Karmøygruppa inviterer dere til en tur langs vakre Åkrasanden søndag 07. juni.Oppmøte: søndag 07 juni kl 11 - presis- på parkeringsplassen i nordenden av Åkrasanden (ved Barnehagen).  Det blir lunch til alle og kanskje et lite bad for de vågale av oss!?

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse Karmøygruppa inviterer dere til en tur langs vakre Åkrasanden søndag den 7 juni klokken 11.00  Det blir lunch til alle og kanskje et lite bad for de vågale av oss!?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) Aktiviteten passer for alle

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

 Oppmøte: søndag 07 juni kl 11 - presis- på parkeringsplassen i nordenden av Åkrasanden (ved Barnehage Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og så gar vi ned i samlet flokk.

Foreslått deltakerpris: Gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig onsdag den 03.06.20.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Aktivitetsansvarlig Elin Torgersen Telefon 91312586

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Karmøy

Informasjon

Dato

7. juni 2020

Klokkeslett

11:13 - 11:13

Kontakt aktivitetsansvarlig

NavnElin Torgersen

Telefonnummer 91312586

E- post 

Sted

Stongvegen 60, Åkrehamn

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Deltakerpris Gratis

Start: 18. mai
17:00
Slutt: 4. juni
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding