Karmøygruppa inviterer til trampolineparken Rush Mandag 10.05. klokken 17.10

Karmøygruppa inviterer til et eldorado av trampoliner på både vegger og gulv! Du kan øve på hopp og triks. kaste deg ut på airbag"er fra høye tårn , spille basket- eller kanonball på trampolinebane og kjempe som en gladiator- Her utfordres alle . uansett alder og nivå.  Både voksne og barn kan få hoppe om de ønsker det ,de andre voksne som ikke ønsker å hoppe skal sitte i cafeen og  se ut over parkens aktiviteter . Det blir servert pizza til alle etter endt hoppetid. Det blir gratis kaffe eller te til de voksne .

Nye og gamle familier er like velkomne.)

'

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17.10 utenfor RushTrampolinepark. Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og før vi går inn og hopper .

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr famille. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169, merk betalingen  8021 Rush.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjed feltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Elin

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Karmøy

Informasjon

Dato

10. mai 2021

Klokkeslett

17:10 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Elin Torgersen

Telefonnummer 91312586

E- post karmoy@enestaaendefamilier.no

Sted

Norheimsmarka 11,5542 Karmsund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 50,pr famille. Betales ved oppmøte via Vips til IOGT Enestående familier 554169. Merk betalingen :8021 Rush

Start: 5. mai
20:52
Slutt: 7. mai
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding