Karmøygruppa inviterer dere til dagstur til Kongeparken lørdag 18. juli

Karmøygruppa ønsker å invitere dere til en fantastisk dag med mange kjekke opplevelser i Kongeparken lørdag 18. juli. Kongeparken er en familiepark med aktiviteter for alle aldre med over 60 ulike aktiviteter. Kom bli med oss på en fartsfylt og spennende tur. Vi har leid inn egen buss bare til oss så vi kjører sammen fra Håvik terminal. 

Kom og bli med oss på en fartsfylt og spennende tur!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: Det finnes kiosk på området. Den bruker vi IKKE, i solidaritet med de familiene som ikke har mulighet til å handle her.

Oppmøte: Møt på Håvik terminal presis klokken 07.30 lørdag 18. juli. Vi har en ferje vi skal nå og det er derfor viktig at alle møter presis, da vi ikke har anledning til å vente på noen.Retur fra Kongeparken blir ca kl 18, detaljer går vi igjennom på selve dagen.

Før vi går inn i bussen hilser vi på hverandre. På grunn av korona-situasjonen og smittevernhensyn vil bussjåfør/ledere tildele plasser til hver familie på bussen. Alle venter pent utenfor med god avstand til neste familie.

Felles lunch: Vi deler oss i mindre grupper og spiser lunch sammen, dette er også inkludert!  I år blir det ikke buffet, men tallerken-servering med burger (storfe) med tilbehør. Tid og sted får vi vite når vi ankommer Kongeparken.

Deltakere som ikke har vært med Haugesundsgruppa til Kongeparken tidligere vil bli prioritert, samt familier med barn fra 5 år og oppover. KUN egne barn kan meldes på. 

Ta med: Det vil bli en lang dag, så ta med nok mat og drikke til både tur og retur. Det er også en liten 'vannpark' så ta gjerne med badetøy til de minste.

NB! BARNESETER må dere evt ta med selv dersom det er behov for det.

Vår foreslåtte deltakerpris: 50 kr pr barn og 100 kr per voksen. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8021 kongeparken 

NB! Vi tar KUN i mot betaling via VIPPS på grunn av smittevernhensyn. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig tirsdag 9. juni . 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lederne

IOGTs Enestående familier Karmøy

Informasjon

Dato

18. juli 2020

Klokkeslett

7:30 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Yeleni Madsen tlf. 97955924

Elin Torgersen tlf. 91312586

Sted

Håvik terminal

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per barn, 100 kr per voksen

Start: 21. juni
19:51
Slutt: 11. juli
20:51

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding