Haugesundsgruppa inviterer til tokt med seilskuta Johanne Karine søndag 7. juni.

Seiltur eller fisketur

Haugesundsgruppa inviterer dere på seiltur og kanskje fisketur søndag 7. juni! Vi har vært så utrolig heldige å få være med seilskuta Johanne Karine på seiltokt i år igjen! Dette er noe vi går å gleder oss til hele året! Dette er en utrolig flott opplevelse for både store og små. 

Hvor turen går i år vet vi ikke før vi går ombord - kanskje blir det seiltur til vakre Røvær, Feøy eller en eller annen vakker rute langs den vakre kysten vår. Seilturen blir kanskje en fisketur også. Kom bli med så finner vi det ut sammen!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5-6 år og opp.

Alle får utdelt redningsvester der. Turen varer i ca 4 timer.

Nye og gamle deltakere er velkomne!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Alle tar med egen mat og drikke. Og husk klær etter vær

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Søndag 7. juni kl 11.45 presis  - hos Haugesjøen på Risøy - Sundgata 175. Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre før vi stiger ombord.

Foreslått deltakerpris: gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig torsdag 4. juni. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Analyn o Linda

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

7. juni 2020

Klokkeslett

11:45 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Analyn og Linda (97019134)

Sted

Sundgata 175, Risøy

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 30. mai
20:00
Slutt: 3. juni
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding