Haugesundsgruppa inviterer til teateret SKATTEN PÅ SJØRØVERØYA - ONSDAG 30.november.

Teater

Haugesundsgruppa inviterer dere til Festiviteten for å se teateret SKATTEN PÅ SJØRØVERØYA  - ONSDAG 30.november.

O’hoi matroser!

Hiv anker, kast loss og bli med oss på jakten etter Kaptein Flints berømte skatt i Haugesund barne- og ungdomsteaters oppsetning av «Skatten på Sjørøverøya»!

Jim, Emma og vennene deres kommer over et mystisk kart og legger ut på tokt for å finne gamle Kaptein Flints skatt som alle trodde var forsvunnet for godt. De får med seg gode hjelpere langs veien, men hvem vet; Er alle like gode? Det kan tross alt luske sjørøvere som også kjenner historien om Flint rundt enhver sving…

Bli med oss i Festiviteten og gled dere over et underholdene sjørøvereventyr med masse flott musikk. Og som alltid ved store oppsetninger av Haugesund barne- og ungdomsteater er musikken fremført av live band på scenen.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 år og opp. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Møt ved fontenen på Rådhusplassen ONSDAG 30.11 kl 17.30 - presis! Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Solveig Helene og Linda

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

30. nov 2022

Klokkeslett

17:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Solveig Helene og Linda (970 19 134)

Sted

Fontenen, Rådhusplassen Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr pr familie

Start: 23. november
19:30
Slutt: 26. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding