Haugesundsgruppa inviterer til Sørlandshelg med strand og besøk til Lindesnes fyr 5.-7. august.

Hamrefamiliecamping

Haugesundsgruppa inviterer dere til en deilig Sørlandshelg med strand, sjø og besøk til Lindesnes fyr 5.-7. august.

Vi skal overnatte i enkle hytter på Hamre familiecamping - dette er barnas campingplass. Her kan du ligge ved sjøen på den lange flotte sandstranden og sløve mens barna leker i vannkanten. Eller kanskje de heller vil låne en Safari-bil og kjøre trygt rundt på campingplassen, før det er tid for ansiktsmaling og lek på den morsomme lekeplassen?

Vi skal også ut på kjøretur til Norges sydligste fastlandspunkt - nemlig Lindesnes fyr - dette er Norges eldste fyrstasjon - i 1656 ble Norges første fyrlys tent her. 

Hver familie må selv ordne transport til/fra Hamre familiecamping og Lindesnes fyr. 

Passer alle familier, men dere må ha vært med oss på et par dagsaktiviteter før dere kan melde dere på overnattingstur - slik at vi kjenner dere litt :)

Vennlist les alt før dere melder dere på aktiviteten.

Turen vil vare fra 5. - 7. august, og alle som får plass forventes å delta på hele arrangementet og er ansvarlig for å ta med nødvendig utstyr/mat ol. Familiene er også ansvarlig for utvask av egen hytte. 

Ta med deg: 

  • INFO med detaljer blir sendt ut til familiene som deltar på aktiviteten

Lederne tar med: info blir sendt ut.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Møt på Hamre familiecamping, Kristiansand, fredag 5. august tidligst kl 17 og senest kl 18. Ring leder ved ankomst. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: 200 kr pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Hilde og Linda

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

5. aug - 7. aug 2022

Klokkeslett

17:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Sted

Hamre familiecamping

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200 kr pr familie

Start: 22. juli
12:00
Slutt: 26. juli
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding