Haugesundsgruppa inviterer til Scrapping/kortlagings-kurs søndag 9. mai -utsatt aktivitet fra mars

Srapping

Haugesundsgruppa inviterer til Scrapping/kortlagings-kurs tirsdag 16. mars. Litt forandringer fra første plan, men vi har fått Hobbygarasjen til å sette sammen en pakke til oss og lage et hefte med fremgangsmåte- slik at vii kan lage våre egne kort.   Vi gleder oss stort! Denne aktiviteten er for de som var påmeldt til denne aktiviteten i mars. Ikke mulig for andre å melde seg på.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier som liker å være kreative og har barn fra 10-års alderen og opp. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Møt kl 13.30 presis tirsdag 16. mars i 2. etasje IOGT barnehagen.

Foreslått deltakerpris: 50 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 kort

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vennlig hilsen

hilde og Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

9. mai 2021

Klokkeslett

18:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr pr familie

Start: 7. mars
16:00
Slutt: 13. mars
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding