Haugesundsgruppa inviterer til Muffins-pynting lørdag 15. januar.

Muffins

Haugesundsgruppa inviterer dere til Muffins-pynting lørdag 15. januar. På grunn av fortsatt høyt smittetrykk lokalt har vi valgt å sette sammen en kjekk ´muffinspakke´ som dere kan ta med dere hjem og kose dere med - store som små!  Vi møtes på den store parkeringsplassen nær Haugesund stadion hvor dere vil få utlevert en pose med alt dere trenger til en kjekk aktivitet sammen (inkl muffins, pynt, glasur mm). 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Ta med deg: 

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: møt ved den store parkeringsplassen ved Haugesund Stadion lørdag 15. januar kl 11 - PRESIS.  Her tar vi en enkel hilserunde og prater litt - og tar en liten gjennomgang av hva som skal lages. 

Foreslått deltakerpris: gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Etter gjenåpningen av landet i september fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. Nye smittevernregler fra 9. desember: Hold avstand til andre enn egne barn. Bruk munnbind der avstand ikke kan overholdes.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsenHilde og Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

15. jan 2022

Klokkeslett

11:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134) 

Sted

Djupaskarsvegen 30

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: gratis

Start: 10. januar
11:30
Slutt: 13. januar
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding