Haugesundsgruppa inviterer til kurs: sunn matpakke med Margit Vea

Sunn matpakke

Haugesundsgruppa inviterer til kurs hvor vi lærer å lage en sunn matpakke med kursholder Margit Vea, onsdag 05. august.

Med dette kurset er vi snart klare til å sende både små og store tilbake til skolen med god, næringsrik og styrkende mat i skolesekken.

Tenk hvor kjekt det er at våres unger lager sine egne sunne matpakke selv!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 år og opp.

Nye og "gamle" er like velkomne :-)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Forkle, hårstrikk (dere som har langt hår) og egen drikkeflasker!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Onsdag 05. august kl. 16.45 presis hos Margit Vea på Sandve (Vestre Karmøyveg 845). Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre før vi går inn til huset der kurset avholdes.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr barn og 50 kr pr voksen. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 sunn matpakke

NB! Vi tar KUN i mot betaling via VIPPS av hensyn til smittevern.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 02. august. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Hilde, Linda og Analyn

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

5. aug 2020

Klokkeslett

16:45 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde, Analyn og Linda (970 19 134)

Sted

Vestre Karmøyveg 845, 4272 Sanve

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr pr barn og 50 kr pr voksen

Start: 28. juli
11:00
Slutt: 2. august
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding