Haugesundsgruppa inviterer til kinoen ' Tom og Jerry' fredag 11. juni.

Tom og Jerry

Haugesundsgruppa inviterer dere til kinoen 'Tom og Jerry' fredag 11. juni. Barna får hver sin meny med popcorn og brus til å kose seg med under kinoen. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) 

Dette er en førstemann til mølla aktivitet. Dere er altså påmeldte og har fått plass på aktiviteten når dere har meldt dere på (forutsatt at det er ledig plass). NB! Kort påmeldingsfrist!

Passer alle!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Mer om filmen:

'En av de mest elskede rivaliseringene i historien gjenopptas når Jerry flytter inn i New York Citys fineste hotell like før "århundrets bryllup", og den desperate arrangøren ansetter Tom for å bli kvitt ham. Den påfølgende katt og mus kampen truer med å ødelegge karrieren hennes, bryllupet og muligens selve hotellet. Men de har et enda større problem: en djevelsk ambisiøs medarbeider som ødelegger for dem alle tre.Tom og Jerrys nye store eventyr på lerretet baner ny vei for de ikoniske karakterene og tvinger dem til å gjøre det utenkelige ... samarbeide for å redde dagen. Filmen er en blanding av klassisk animasjon og live action.'

Ta med: Drikkeflasker, og voksne tar med snacks om de ønsker det!

Kiosk: NB!!! I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Edda kino - fredag 11. mai kl 17 - presis. 

Foreslått deltakerpris: gratis

Påmelding: NB! Førstemann til mølla aktivitet- melder du deg på har du fått plass. Begrenset antall plasser. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på PÅMELDT.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vennlig hilsen

Hilde og Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

11. juni 2021

Klokkeslett

17:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Sted

Edda kino

Antall plasser: 21 Gjenværende: 3

Pris: gratis

Start: 9. juni
21:00
Slutt: 11. juni
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding