Haugesundsgruppa inviterer til kinoen 'Den vesle vampyren' og middag fredag 10. juli kl 12.40.

Den lille vampyren

Haugesundsgruppa inviterer dere til kino i Tysværtunet - Den lille Vampyren - og middag i etterkant fredag 10. juli kl 12.40. Barna vil få litt snacks til å kose seg med når de ser film.

Vi ser på film først og etterpå drar vi til Aksdal Kro for å spise god middag (kjøttkaker til alle og barna får softis til dessert). 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Filmen har aldersgrense 6 år, men barna kan være litt yngre i følge av voksen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Litt om filmen:

'Vampyrer er stort sett snille, til tider klønete, og mest av alt veldig, veldig menneskelige. Det synes i hvert fall Anton. Foreldrene hans tror først at vampyrbarn er ekte barn som liker å kle seg ut, men om nettene blir Anton tatt med på utallige luftige utflukter av hans gode vampyrvenn, og får ta del i livet som nettopp vampyr. Men alt tar uventede vendinger når vampyrjegeren Ravnulf får ferten av at det er vampyrer i nærområdet.'

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 12.40 fredag 10. juli inne på Tysværtunet- møt presis! Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre før vi sier snurr film.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 Vampyr. NB! Kun betaling med Vipps grunnet smittevernhensyn. 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig onsdag 8. juli. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Hilde og Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

10. juli 2020

Klokkeslett

12:40 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hile og Linda (970 19 134)

Sted

Tysværtunet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr pr familie

Start: 5. juli
11:00
Slutt: 8. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding